Geri

     Gelişen dünyada bireyi ayrıcalıklı hale getirecek en önemli unsur aldığı eğitimdir. Sadece ülkemizde değil tüm dünyada nitelikli donanımlı bir birey olmanın önemi gün geçtikçe daha da artmaktadır. Sürekli gelişen ve değişen dünya şartlarına uyum sağlayabilen ve kendini en iyi şekilde konumlandırıp bir dünya vatandaşı olabilen bireyler yetiştirmek gerektiğinin farkındayız. Bu sebeple en gelişmiş öğretim yöntemlerinin uygulandığı, bireysel farklılıkları önemseyen, Atatürk ilke ve inkılaplarını rehber edinen, mesleğinde uzman öğretmenlerin çalıştığı bir eğitim kurumuyuz.

Burası en fazla üç kişilik grupların ders aldığı bir özel ders merkezidir. Sınavlara hazırlık için genel bir paket sunmak yerine her öğrencinin ihtiyacına özel programlar hazırlıyoruz. Öğrenci ihtiyaç duyduğu takdirde tüm derslerden de kendisine özel ders hizmeti sunuyoruz.

Bazılarının Z kuşağı diye tabir ettiği bu yeni neslin öğrenme şekline klasik eğitim ve öğretim yöntemleriyle hitap etmek pek mümkün değildir. Bireysel farklılıkları çok daha belirgin olan bu neslin beklentilerini kitlesel eğitim sisteminde karşılamak zordur. Bu sebeple onların beklenti ve algılarına hitap edecek öğretmenler ve kalabalıklar içinde kaybolmayacak küçük gruplarla öğretim yapıyoruz.

Öğrencilerin akademik eksikliklerinin giderilmesi, onlara çalışma disiplini kazandırılması, bireysel farklılıkların öne çıkarılması için çalışmalarımızı deneyimli öğretmenlerle yapmaktayız.

Başarı odaklı bireyselleştirilmiş uygulamalar ile öğrencilerimizin potansiyellerini ortaya çıkarıyoruz.

Her düzeydeki öğrenci için tercihe bağlı olarak bire bir masa başı özel ders veya maksimum üç kişilik gruplarla ders yapma imkânı sunuyoruz.

Bireysel farklılığı dikkate alıyoruz ve gruplardaki öğrenci sayısını maksimum üç kişiyle sınırlı tutuyoruz.

Duayen öğretmenlerle sonuç odaklı bir model uygulayarak eğitimde tesadüfe yer olmadığını gösteriyoruz.